lat|eng
Насловна > Адресари > КК Визура
КК Визура
 • Адреса: Цара Душана 105, 11080 Земун
 • Телефон:
 • сајт:
 • e-пошта:
Службено лице (сениори)
 • Матески Дарко
 • 011/2618-515, 060/550-5555
 • vizurasport@gmail.com
Службено лице (млађе категорије)
 • Матески Дарко
 • 011/2618-515, 060/550-5555
 • vizurasport@gmail.com
Екипе клуба
 • КК Визура (сениори)
 • КК Визура (млађи пионири)
 • КК Визура 2 (млађи пионири)
 • КК Визура 3 (млађи пионири)
 • КК Визура 4 (млађи пионири)
 • КК Визура 5 (млађи пионири)
 • КК Визура (пионири)
 • КК Визура 2 (пионири)
 • КК Визура 3 (пионири)
 • КК Визура 4 (пионири)
 • КК Визура 5 (пионири)
 • КК Визура (кадети)
 • КК Визура 2 (кадети)
 • КК Визура 3 (кадети)
 • КК Визура 4 (кадети)
 • КК Визура (јуниори)
 • КК Визура 2 (јуниори)