lat|eng

ТУРНИР “КСБ ЗА 8. МАРТ”

08.03.2018
Након тродевног одмеравања снага четири тренутно најквалитетније екипе у пионирској конкуренцији на нивоу града Београда, ККЖ Црвена Звезда је била најубедљивија и без пораза освојила још један у низу традиционалних осмомартовских турнира под покровитељством Градског секретаријата за спорт и омладину а у организацији Кошаркашког савеза Београда.
Последњег дана турнира постигнути су следећи резултати:
ЖКК Арт Баскет-ЖКК Гирл Баскет 60:24
ЖКК Рас-ККЖ Црвена Звезда  40:71
Коначни пласман изгледа овако:
1. ККЖ Црвена Звезда
2. ЖКК Рас
3. ЖКК Арт Баскет
4. ЖКК Гирл Баскет
Новко Јанковић, члан Председништва КСБ и Драгана Контић, Председник Скупштине КСБ и координатор за регион Београд у КСС доделили су пехаре, као и златне, сребрне и бронзане медаље најбољима на турниру. Пехар за четврто место доделио је Александар Обркнежевић, делегат турнира, бивши интернационални кошаркашки судија.
Најбоља играчица финалне утакмице је Марија Авлијаш, чланица победничког тима, а награду јој је уручила Драгана Контић,  Председник Скупштине КСБ. Стрелац турнира је Тамара Ромчевић(ЖКК Рас), награду уручио Новко Јанковић, члан Председништва КСБ.
За најбољег тренера проглашена је Ружица Карић која је своју екипу довела до златног пехара. Награду јој је уручио Зоран Нинков, дугогодишњи спортски радник и бивши интернационални кошаркашки судија, овом приликом делегат турнира.
Још један у низу осмомартовских турнира приведен је крају. Овог пута, пуно гледалиште у Хали Визура Спорт у Земуну имало је прилике да гледа будуће наследнице европских првакиња Ане Дабовић, Соње Петровић и осталих девојака... Честитамо свим учесницима и видимо се опет за годину дана на истом месту.

Галерија