lat|eng

Пријава екипа за мушка и женска МК такмичења КСБ

15.08.2019
ВАЖНЕ НАПОМЕНЕ ЗА ПОПУЊАВАЊЕ ФОРМУЛАРА ПРИЈАВЕ ЗА МУШКА ТАКМИЧЕЊА МК:
 
- Такмичење за носеће годиште млађих пионира (2007) ће бити одиграно по старом систему, Први степен (Квалификације за Квалитетну и Другу лигу) до краја Децембра 2019. године, а наставак после зимског распуста.
- Такмичење за пратеће годиште млађих пионира (2008) ће бити одиграно и ове сезоне као Регионална лига, почетак и систем такмичења зависи од броја пријављених екипа. (Оквирно од Новембра, као и претходне сезоне.)
- Квалификације за Квалитетну лигу пионира (2005) ће почети крајем септембра, а екипе које немају амбиције да играју Квалитетну лигу не треба да се пријављују!
- Квалификације за Другу лигу пионира (2005) ће почети након завршетка Квалификација за Квалитетну лигу.
- Регионална лига пионира (2005) ће почети након завршетка Квалификација за Другу лигу, екипе се могу пријавити сад, али ће бити и накнадна пријава екипа пред почетак такмичења.
- Такмичење за пратеће годиште пионира (2006) ће бити одиграно и ове сезоне као Регионална лига, почетак и систем такмичења зависи од броја пријављених екипа. (Оквирно од Новембра, као и претходне сезоне.)
- Квалификације за Квалитетну лигу кадета (2003) ће почети након завршетка Квалификација за Јединствену лигу!
- Квалификације за Другу лигу кадета (2003) ће почети након завршетка Квалификација за Квалитетну лигу!
- Регионална лига кадета (2003) ће почети након завршетка Квалификација за Другу лигу, екипе се могу пријавити сад, али ће бити и накнадна пријава екипа пред почетак такмичења.
- Квалификације за Квалитетну лигу јуниора (2001) ће почети након завршетка Квалификација за Јединствену лигу!
- Квалификације за Другу лигу јуниора (2001) ће почети након завршетка Квалификација за Квалитетну лигу!
- Регионална лига јуниора (2001) ће почети након завршетка Квалификација за Другу лигу, екипе се могу пријавити сад, али ће бити и накнадна пријава екипа пред почетак такмичења.
 
- ЕКИПЕ КОЈЕ СУ ПРИЈАВЉЕНЕ ЗА КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА ЈЕДИНСТВЕНУ ЛИГУ (КАДЕТИ И ЈУНИОРИ) НЕ ТРЕБА ПОНОВО УПИСИВАТИ У КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА КВАЛИТЕТНУ ЛИГУ, ОНЕ КОЈЕ СЕ НЕ ПЛАСИРАЈУ У ЈЕДИНСТВЕНУ ЛИГУ АУТОМАТСКИ НАСТАВЉАЈУ КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА КВАЛИТЕТНУ ЛИГУ.
- ЕКИПЕ КОЈЕ СУ ПРИЈАВЉЕНЕ ЗА КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА КВАЛИТЕТНУ ЛИГУ НЕ ТРЕБА ПОНОВО УПИСИВАТИ У КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА ДРУГУ ЛИГУ, ОНЕ КОЈЕ СЕ НЕ ПЛАСИРАЈУ У КВАЛИТЕТНУ ЛИГУ АУТОМАТСКИ НАСТАВЉАЈУ КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА ДРУГУ ЛИГУ.
- Нумерација екипа у пратећим годиштима код млађих пионира и пионира при лиценцирању се наставља на нумерацију у носећем годишту (НПР. ако клуб пријави 6 екипа за носеће годиште и 3 екипе за пратеће, екипе у пратећем ће бити нумерисане као 7, 8 и 9)!!!

Пријава за МК лигу 2019-2020 - Мушке екипе

Пријава за МК лигу 2019-2020 - Женске екипе