lat|eng

ИЗБОРНА СКУПШТИНА САВЕЗА БЕОГРАДА – ИМПРЕСИВАН АМБИЈЕНТ

30.10.2019

 
Дана 30.10.2019. године, одржана је изборна Скупштина Кошаркашког савеза Београда на којој су изабрани органи КСБ за наредни период од 4 године 2019/2023.
У импресивном амбијенту препуне свечане сале у Кући кошарке било је присутно преко 50 особа, свих 37 делегата новог сазива Скупштине КСБ  и сви  чланови Председништва КСБ. Избори су одржани у свечаној  атмосфери  а посебан утисак је оставила структура појединаца, сва најеминентнија имена Београдске кошарке и водећи људи клубова, посебно оних, назовимо “малих“.
Сви предлози које је Председништво КСБ, у својству Изборне комисије, доставило Скупштини као јединствен предлог без спорења о било ком предлогу, једногласно је и уз пуну подршку усвојено од стране свих 37 делегата Скупштине КСБ.
На челу Савеза Београда у наредне 4 године, у својству Председника председништва, биће Бошко Аџић  који је функцију председника обављао и претходне две године.
За председника Скупштине КСБ, једногласну подршку добила је досадашња председница, Драгана Контић.
На челу надзорног одбора биће истакнути спортски радник, у претходних неколико мандата члан Председништва КСБ, Новко Јанковић.
 
Пуно среће и успеха новом руководству са жељом да истраје у  досадашњем односу према савезу и клубовима члановима.
 
 

Галерија