lat|eng

БЦБ 2020 и Тренерски дани Боривоје Ценић

13.08.2020
Драге колеге, 
Услед ситуације проузроковане пандемијом ЦОВИД-19, обавештавамо вас да ћемо овогодишњу Кошаркашку клинику БЦБ 2020 и предавања у оквиру Тренерских дана ,,Боривоје Ценић'' објединити као и да ће ови семинари бити доступни у онлине формату. 
Будући да је организација овогодишњих семинара нешто другачија у свом издању у односу на претходне године, у наредном периоду ћемо достављати све неопходне информације везано за материјале, начин његовог преузимања, лиценцирања, пакете за тренере-учеснике, као и начину плаћања котизација и чланарина за наредну сезону.  
Овим путем желимо да се захвалимо свим колегама тренерима који учествују у изради материјала у овим отежаним околностима као и да најавимо да смо успели да олакшамо процес лиценцирање за сезону 2020/21 за тренера свих категорија.   
Као што већ знате, сви тренери који буду лиценцирани за предстојећу сезону, ће на поклон добити Тренерски пакет који је ове године обогаћен књигом у самосталном издању УКТС-а “Вежбе основних елемената технике у кошарци”. Материјал књиге обрађује све области индивидуалне технике и тактике, те је директно усмерен на развој основних кошаркашких елемената, вежби и смерница у раду. Посебно смо поносни на чињеницу и да су аутори текстова чланови нашег Удружења. Поред књиге, пакет ће садржати и 106. број часописа “Тренер”, мајицу и планер. 
Овом приликом вас такође обавештавамо да смо у сарадњи са тренерима-члановима формирали специјално тело Удружења које је задужено за селектовање материјала усмереног на едукацији тренера. А као што већ знате, у знак сећања на нашег Бошка Ђокића, издали смо специјално издање часописа Тренер у коме су обједињени сви текстови које је тренер Ђокић писао за наш часопис. 
Као што је био случај и предходних година, на овогодишњем обједињеном семинару имаћете прилику да чујете излагања најеминентнијих стручњака из области кошарке. 
Радујемо се вашем присуству. 
Срдачан поздрав, 
Ваш УКТС