lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 | 3 |

ЈУНИОРИ/1. круг Квалификација за ЈЛС/Група 3
1.КК Младост220155:734
2.КК Церак 211114:1233
3.КК Еко Спорт20283:1562
50282 КК Еко Спорт : КК Церак 50 : 74
21.09.2017
13:50
Хала Пинки ( Градски парк 2)
КК Младост - слободна екипа
50283 КК Младост : КК Еко Спорт 82 : 33
22.09.2017
15:20
Хала Пинки ( Градски парк 2)
КК Церак - слободна екипа
50286 КК Церак : КК Младост 40 : 73
23.09.2017
16:20
Хала Пинки ( Градски парк 2)
КК Еко Спорт - слободна екипа
>> 1. круг Квалификација за ЈЛС