lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

ПИОНИРИ/1. степен 2. екипе/Група 6
1.КК Земун Фитофармација 2330219:1186
2.КК Церак 2312149:1584
3.КК Рас 3312151:1734
4.КК Беко 4312118:1884
51181 КК Беко 4 : КК Рас 3 58 : 55
14.10.2017
14:20
Јелена Ћетковић ( Врањска 26)
51182 КК Земун Фитофармација 2 : КК Церак 2 73 : 47
19.10.2017
21:20
Мајка Југовића ( Градски парк 9)
51183 КК Беко 4 : КК Земун Фитофармација 2 28 : 75
21.10.2017
14:20
Јелена Ћетковић ( Врањска 26)
51184 КК Рас 3 : КК Церак 2 53 : 44
22.10.2017
11:00
Ђура Јакшић ( Канарево Брдо 2)
51185 КК Земун Фитофармација 2 : КК Рас 3 71 : 43
29.10.2017
13:20
Сутјеска ( Задругарска 1)
51186 КК Церак 2 : КК Беко 4 58 : 32
29.10.2017
14:15
Спортски центар Партизан ( Милорада Проте Павловића 54)