lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

ЈУНИОРИ/1. степен/Група 11
1.КК Младост220180:1044
2.КК Рас211136:1353
3.КК Беко 2202100:1772
51380 КК Беко 2 : КК Рас 53 : 79
15.10.2017
14:20
Хала Пинки ( Градски парк 2)
КК Младост - слободна екипа
51381 КК Младост : КК Беко 2 98 : 47
22.10.2017
14:50
Хала Пинки ( Градски парк 2)
КК Рас - слободна екипа
51384 КК Рас : КК Младост 57 : 82
20.10.2017
20:15
Хала Пинки ( Градски парк 2)
КК Беко 2 - слободна екипа