lat|eng
Насловна > Адресари > КК Сопот
КК Сопот
 • Адреса: Михајла Тодоровића 16, 11450 Сопот
 • Телефон:
 • сајт:
 • e-пошта:
Службено лице (сениори)
Службено лице (млађе категорије)
 • Нинковић Александар
 • 011/2834-956, 064/2537-068
 • ninoa@verat.net
Екипе клуба
 • КК Сопот (млађи пионири)
 • КК Сопот 2 (млађи пионири)
 • КК Сопот (пионири)
 • КК Сопот 2 (пионири)
 • КК Сопот (кадети)
 • КК Сопот (јуниори)
 • КК Сопот (омладинци)
 • КК Сопот (млађе пионирке)