lat|eng
Насловна > Адресари > ЖКК Барајево-Бамби
ЖКК Барајево-Бамби
  • Адреса: Миодрага Вуковића 2/2, 11460 Барајево
  • Телефон:
  • сајт:
  • e-пошта:
Службено лице (сениори)
Службено лице (млађе категорије)
  • Ненадић Дејан
  • 064/4560-747, 064/8028-617
  • dejan.nenadic@rbkolubara.rs
Екипе клуба
  • ЖКК Барајево-Бамби (кадеткиње)