lat|eng
Насловна > Адресари > ЖКК Кнежевац Кијево
ЖКК Кнежевац Кијево
  • Адреса: Гочка 9/6, 11090 Београд
  • Телефон:
  • сајт:
  • e-пошта:
Службено лице (сениори)
Службено лице (млађе категорије)
  • Станојевић Зоран
  • 011/2370-531, 064/1682-135
  • zstanojevickk@gmail.com
Екипе клуба
  • ЖКК Кнежевац Кијево (пионирке)
  • ЖКК Кнежевац Кијево (кадеткиње)
  • ЖКК Кнежевац Кијево (јуниорке)