lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

КАДЕТИ/1. степен/Група 6
1.КК Ас Баскет330279:1216
2.КК Пробаскет321155:2035
3.КК Ол Стар312138:1884
4.КК Раднички (Обреновац)303157:2173
51235 КК Ас Баскет : КК Ол Стар 91 : 44
14.10.2017
13:20
Кнегиња Милица ( Јурија Гагарина 78)
51236 КК Пробаскет : КК Раднички (Обреновац) 72 : 66
14.10.2017
11:20
Кнегиња Милица ( Јурија Гагарина 78)
51237 КК Ас Баскет : КК Пробаскет 100 : 33
15.10.2017
13:20
Кнегиња Милица ( Јурија Гагарина 78)
51238 КК Ол Стар : КК Раднички (Обреновац) 57 : 47
15.10.2017
11:20
Кнегиња Милица ( Јурија Гагарина 78)
51239 КК Пробаскет : КК Ол Стар 50 : 37
21.10.2017
11:20
Кнегиња Милица ( Јурија Гагарина 78)
51240 КК Раднички (Обреновац) : КК Ас Баскет 44 : 88
21.10.2017
13:20
Кнегиња Милица ( Јурија Гагарина 78)