lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

ПИОНИРИ/Квалификације за 2. лигу/Група 10
1.КК Вива220147:934
2.КК Земун Фитофармација 2211136:1193
3.КК Чубура20280:1512
57578 КК Чубура : КК Вива 35 : 73
26.10.2018
20:15
Спортски центар Врачар ( Сјеничка 1)
КК Земун Фитофармација 2 - слободна екипа
57579 КК Земун Фитофармација 2 : КК Чубура 78 : 45
27.10.2018
16:20
Мајка Југовића ( Градски парк 9)
КК Вива - слободна екипа
57582 КК Вива : КК Земун Фитофармација 2 74 : 58
28.10.2018
13:20
Штарк арена (Мала сала) ( Булевар Арсенија Чарнојевића 58)
КК Чубура - слободна екипа
>> Квалификације за 2. лигу