lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 | 3 |

ПИОНИРКЕ/1. степен/Група 1
1.ЖКК Арт Баскет12120937:30424
2.ЖКК Радивој Кораћ12102722:44222
3.ЖКК Гирл Баскет 21284596:55920
4.ЖКК Победник1266554:57018
5.ЖКК Визура1248485:58216
6.ЖКК Беостајл12210366:70814
7.ЖКК Умка Џез12012224:71912
57742 ЖКК Визура : ЖКК Гирл Баскет 2 37 : 55
21.10.2018
13:30
Мала Визура ( Цара Душана 105)
57743 ЖКК Беостајл : ЖКК Умка Џез 63 : 41
20.10.2018
15:15
Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
57744 ЖКК Радивој Кораћ : ЖКК Победник 39 : 35
20.10.2018
12:20
Бора Станковић ( Паунова 19а)
ЖКК Арт Баскет - слободна екипа
57746 ЖКК Умка Џез : ЖКК Радивој Кораћ 11 : 68
27.10.2018
16:15
Лола (Железник) ( Југословенска 4)
57747 ЖКК Гирл Баскет 2 : ЖКК Беостајл 51 : 15
28.10.2018
12:00
Доситеј Обрадовић (Опово) ( Рибарска 4)
57748 ЖКК Арт Баскет : ЖКК Визура 53 : 16
29.10.2018
21:20
Стари ДИФ ( Делиградска 27)
ЖКК Победник - слободна екипа
57750 ЖКК Беостајл : ЖКК Арт Баскет 12 : 68
11.11.2018
16:15
Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
57751 ЖКК Радивој Кораћ : ЖКК Гирл Баскет 2 68 : 33
09.11.2018
20:25
Бора Станковић ( Паунова 19а)
57752 ЖКК Победник : ЖКК Умка Џез 50 : 15
11.11.2018
20:10
Павле Савић ( Косте Нађа 25)
ЖКК Визура - слободна екипа
57754 ЖКК Гирл Баскет 2 : ЖКК Победник 62 : 56
18.11.2018
14:00
Доситеј Обрадовић (Опово) ( Рибарска 4)
57755 ЖКК Арт Баскет : ЖКК Радивој Кораћ 102 : 39
19.11.2018
21:20
Стари ДИФ ( Делиградска 27)
57756 ЖКК Визура : ЖКК Беостајл 59 : 38
18.11.2018
15:00
Мала Визура ( Цара Душана 105)
ЖКК Умка Џез - слободна екипа
57758 ЖКК Радивој Кораћ : ЖКК Визура 57 : 25
24.11.2018
12:20
Бора Станковић ( Паунова 19а)
57759 ЖКК Победник : ЖКК Арт Баскет 25 : 73
23.11.2018
21:15
Стари ДИФ ( Делиградска 27)
57760 ЖКК Умка Џез : ЖКК Гирл Баскет 2 27 : 68
25.11.2018
13:15
Лола (Железник) ( Југословенска 4)
ЖКК Беостајл - слободна екипа
57762 ЖКК Арт Баскет : ЖКК Умка Џез 81 : 7
09.12.2018
13:20
Хала Мега Фацторy ( Браће Јерковић 119а)
57763 ЖКК Визура : ЖКК Победник 54 : 61
08.12.2018
20:00
Мала Визура ( Цара Душана 105)
57764 ЖКК Беостајл : ЖКК Радивој Кораћ 23 : 68
09.12.2018
19:00
Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
ЖКК Гирл Баскет 2 - слободна екипа
57766 ЖКК Победник : ЖКК Беостајл 62 : 32
16.12.2018
16:45
Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
57767 ЖКК Умка Џез : ЖКК Визура 14 : 74
16.12.2018
15:15
Мала Визура ( Цара Душана 105)
57768 ЖКК Гирл Баскет 2 : ЖКК Арт Баскет 22 : 61
21.12.2018
21:20
Стари ДИФ ( Делиградска 27)
ЖКК Радивој Кораћ - слободна екипа
57770 ЖКК Гирл Баскет 2 : ЖКК Визура 51 : 30
22.12.2018
14:00
Доситеј Обрадовић (Опово) ( Рибарска 4)
57771 ЖКК Умка Џез : ЖКК Беостајл 17 : 44
22.12.2018
12:45
Лола (Железник) ( Југословенска 4)
57772 ЖКК Победник : ЖКК Радивој Кораћ 28 : 57
23.12.2018
20:00
Павле Савић ( Косте Нађа 25)
ЖКК Арт Баскет - слободна екипа
57774 ЖКК Радивој Кораћ : ЖКК Умка Џез 67 : 11
19.01.2019
12:20
Бора Станковић ( Паунова 19а)
57775 ЖКК Беостајл : ЖКК Гирл Баскет 2 30 : 46
20.01.2019
14:10
Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
57776 ЖКК Визура : ЖКК Арт Баскет 25 : 91
20.01.2019
19:00
Мала Визура ( Цара Душана 105)
ЖКК Победник - слободна екипа
57778 ЖКК Арт Баскет : ЖКК Беостајл 105 : 16
17.02.2019
13:20
Хала Мега Фацторy ( Браће Јерковић 119а)
57779 ЖКК Гирл Баскет 2 : ЖКК Радивој Кораћ 50 : 71
31.01.2019
19:30
Доситеј Обрадовић (Опово) ( Рибарска 4)
57780 ЖКК Умка Џез : ЖКК Победник 20 : 63
26.01.2019
19:15
Лола (Железник) ( Југословенска 4)
ЖКК Визура - слободна екипа
57782 ЖКК Победник : ЖКК Гирл Баскет 2 43 : 46
20.02.2019
20:30
Павле Савић ( Косте Нађа 25)
57783 ЖКК Радивој Кораћ : ЖКК Арт Баскет 53 : 73
26.02.2019
20:20
Бора Станковић ( Паунова 19а)
57784 ЖКК Беостајл : ЖКК Визура 38 : 56
24.02.2019
16:10
Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
ЖКК Умка Џез - слободна екипа
57786 ЖКК Визура : ЖКК Радивој Кораћ 30 : 60
02.03.2019
12:30
Мала Визура ( Цара Душана 105)
57787 ЖКК Арт Баскет : ЖКК Победник 95 : 25
02.03.2019
13:20
Хала Мега Фацторy ( Браће Јерковић 119а)
57788 ЖКК Гирл Баскет 2 : ЖКК Умка Џез 60 : 31
03.03.2019
14:15
Доситеј Обрадовић (Опово) ( Рибарска 4)
ЖКК Беостајл - слободна екипа
57790 ЖКК Умка Џез : ЖКК Арт Баскет 12 : 45
09.03.2019
15:20
Лола (Железник) ( Југословенска 4)
57791 ЖКК Победник : ЖКК Визура 46 : 43
09.03.2019
20:10
Павле Савић ( Косте Нађа 25)
57792 ЖКК Радивој Кораћ : ЖКК Беостајл 75 : 21
10.03.2019
15:20
Бора Станковић ( Паунова 19а)
ЖКК Гирл Баскет 2 - слободна екипа
57794 ЖКК Беостајл : ЖКК Победник 34 : 60
24.03.2019
20:00
Павле Савић ( Косте Нађа 25)
57795 ЖКК Визура : ЖКК Умка Џез 36 : 18
23.03.2019
16:15
Лола (Железник) ( Југословенска 4)
57796 ЖКК Арт Баскет : ЖКК Гирл Баскет 2 90 : 52
22.03.2019
20:15
Доситеј Обрадовић (Опово) ( Рибарска 4)
ЖКК Радивој Кораћ - слободна екипа