lat|eng
Насловна > Резултати
СЕНИОРИ/2. МРЛ Центар - Плеј Оф
1.КК Мондо Баскет651468:41011
2.КК Умка Џез651450:40311
3.ШКК Звездара651426:35111
4.КК Флеш633455:4629
5.КК ИБЦ633403:4309
6.КК Еко Спорт615377:3947
7.КК Горица615423:5117
8.КК Чубура615440:4817
72029 КК Мондо Баскет : КК Чубура
28.02.2021
17:30
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
Петар Јанковић, Дамјан Ратковић, Делегат: Александар Толић
72030 КК Умка Џез : КК Флеш
28.02.2021
20:20
Спортски центар Партизан ( Милорада Проте Павловића 54)
Милош Лукић, Александар Грчић, Делегат: Горан Радовановић
72031 КК Еко Спорт : КК ИБЦ
02.03.2021
21:15
Балон Мајдан ( Козјачка 3-5)
Дејан Живковић, Марко Богићевић, Делегат: Бојан Драшкић
72032 КК Горица : ШКК Звездара
28.02.2021
13:20
Балон Клуб Стефан (Сремчица) ( Капетана Дерока бб)
Немања Илић, Петар Јанкулоски, Делегат: Тијана Брнић
72029 КК Мондо Баскет : КК Чубура
28.02.2021
17:30
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
Петар Јанковић, Дамјан Ратковић, Делегат: Александар Толић
72030 КК Умка Џез : КК Флеш
28.02.2021
20:20
Спортски центар Партизан ( Милорада Проте Павловића 54)
Милош Лукић, Александар Грчић, Делегат: Горан Радовановић
72031 КК Еко Спорт : КК ИБЦ
02.03.2021
21:15
Балон Мајдан ( Козјачка 3-5)
Дејан Живковић, Марко Богићевић, Делегат: Бојан Драшкић
72032 КК Горица : ШКК Звездара
28.02.2021
13:20
Балон Клуб Стефан (Сремчица) ( Капетана Дерока бб)
Немања Илић, Петар Јанкулоски, Делегат: Тијана Брнић
72041 КК Чубура : КК ИБЦ 74 : 76
(17:24, 21:17, 21:17, 15:18)
01.01.2021
72042 КК Флеш : ШКК Звездара 46 : 74
(9:13, 14:25, 5:18, 18:18)
01.01.2021
72043 КК Мондо Баскет : КК Горица 107 : 68
01.01.2021
72044 КК Умка Џез : КК Еко Спорт 74 : 54
(24:12, 12:16, 18:11, 20:15)
01.01.2021
72069 КК ИБЦ : КК Чубура 68 : 75
01.01.2021
72070 ШКК Звездара : КК Флеш 75 : 68
(27:12, 19:20, 15:12, 14:24)
01.01.2021
72071 КК Горица : КК Мондо Баскет 73 : 78
(14:23, 15:26, 22:17, 22:12)
01.01.2021
72072 КК Еко Спорт : КК Умка Џез 50 : 54
(11:8, 17:17, 14:16, 8:13)
01.01.2021