lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 |

ПИОНИРКЕ/Летња лига/Група 1
1.ЖКК Гирл Баскет642332:33610
2.ЖКК Визура541361:2349
3.ЖКК Мондо Баскет523218:2837
4.ЖКК Борац Земун404182:2404
72709 ЖКК Борац Земун : ЖКК Мондо Баскет 41 : 47
22.05.2021
16:45
Раде Кончар (Земун) ( Златиборска 44)
72710 ЖКК Визура : ЖКК Гирл Баскет 83 : 37
22.05.2021
17:20
Мала Визура ( Цара Душана 105)
72711 ЖКК Борац Земун : ЖКК Визура 48 : 68
03.06.2021
19:00
Горња варош ( Добановачка 72)
72712 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Гирл Баскет 47 : 82
30.05.2021
13:30
Митраљета (Батајница) ( Далматинске загоре 94)
72713 ЖКК Визура : ЖКК Мондо Баскет 80 : 37
06.06.2021
10:20
Мала Визура ( Цара Душана 105)
72714 ЖКК Гирл Баскет : ЖКК Борац Земун 71 : 43
06.06.2021
10:30
Географски факултет ( Војвођанска 1)
72715 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Борац Земун
12.06.2021
12:30
Митраљета (Батајница) ( Далматинске загоре 94)
72716 ЖКК Гирл Баскет : ЖКК Визура 51 : 87
17.06.2021
20:30
Географски факултет ( Војвођанска 1)
72717 ЖКК Визура : ЖКК Борац Земун
20.06.2021
13:20
Мала Визура ( Цара Душана 105)
72718 ЖКК Гирл Баскет : ЖКК Мондо Баскет 37 : 26
19.06.2021
10:30
Географски факултет ( Војвођанска 1)
72719 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Визура 61 : 43
26.06.2021
16:45
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
72720 ЖКК Борац Земун : ЖКК Гирл Баскет 50 : 54
24.06.2021
20:30
Раде Кончар (Земун) ( Златиборска 44)