lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 | 3 |

ЈУНИОРИ/1. круг Квалификација за ЈЛС/Група 1
1.КК Слодес220162:1504
2.КК Визура211159:1393
3.КК Сава202129:1612