lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

ПИОНИРИ/1. степен 2. екипе/Група 8
1.КК Земун Фитофармација 3330199:1266
2.КК Рас 5321185:1365
3.КК Нови Београд 7 - 2312127:1924
4.ШКК Звездара 2303132:1893
51193 КК Нови Београд 7 - 2 : ШКК Звездара 2 55 : 49
14.10.2017
13:00
10. Гимназија ( Пролетерске Солидарности 1а)
51194 КК Рас 5 : КК Земун Фитофармација 3 49 : 58
14.10.2017
20:30
Бранко Ћопић ( Партизанска 73)
51195 КК Нови Београд 7 - 2 : КК Рас 5 46 : 68
28.10.2017
13:10
Бранко Радичевић ( Јурија Гагарина 195)
51196 ШКК Звездара 2 : КК Земун Фитофармација 3 51 : 66
28.10.2017
18:30
Павле Савић ( Косте Нађа 25)
51197 КК Рас 5 : ШКК Звездара 2 68 : 32
21.10.2017
20:40
Бранко Ћопић ( Партизанска 73)
51198 КК Земун Фитофармација 3 : КК Нови Београд 7 - 2 75 : 26
22.10.2017
10:20
Мајка Југовића ( Градски парк 9)