lat|eng
Насловна > Резултати
ПИОНИРКЕ/1. степен / 1
1.ЖКК Визура220144:454
2.КЖК Партизан 1953220162:744
3.ЖКК Радивој Кораћ220147:684
4.ЖКК Беостајл11062:462
5.ЖКК ББ Баскет (Младеновац)20268:1612
6.ЖКК Нови Београд 720244:1682
7.ККЖ Црвена Звезда Комбанк10147:521
8.ЖКК Сопот10123:451
9.ЖКК Агрос Баскет10151:891
62920 ККЖ Црвена Звезда Комбанк : ЖКК Радивој Кораћ 47 : 52
20.10.2019
14:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
62921 ЖКК Визура : ЖКК ББ Баскет (Младеновац) 99 : 22
19.10.2019
18:30
Мала Визура ( Цара Душана 105)
62922 ЖКК Агрос Баскет : ЖКК Сопот
23.10.2019
19:15
Доситеј Обрадовић (Опово) ( Рибарска 4)
62923 ЖКК Нови Београд 7 : КЖК Партизан 1953 23 : 73
19.10.2019
14:45
Бранко Радичевић ( Јурија Гагарина 195)
ЖКК Беостајл - слободна екипа
62916 ЖКК Радивој Кораћ : ЖКК Нови Београд 7 95 : 21
13.10.2019
14:00
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
62917 КЖК Партизан 1953 : ЖКК Агрос Баскет 89 : 51
13.10.2019
17:00
Доситеј Обрадовић (Опово) ( Рибарска 4)
62918 ЖКК Сопот : ЖКК Визура 23 : 45
12.10.2019
12:30
Јелица Миловановић (Сопот) ( Кнеза Милоша 12)
62919 ЖКК ББ Баскет (Младеновац) : ЖКК Беостајл 46 : 62
13.10.2019
18:40
Свети Сава (Младеновац) ( Космајска 47)
ККЖ Црвена Звезда Комбанк - слободна екипа
62920 ККЖ Црвена Звезда Комбанк : ЖКК Радивој Кораћ 47 : 52
20.10.2019
14:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
62921 ЖКК Визура : ЖКК ББ Баскет (Младеновац) 99 : 22
19.10.2019
18:30
Мала Визура ( Цара Душана 105)
62922 ЖКК Агрос Баскет : ЖКК Сопот
23.10.2019
19:15
Доситеј Обрадовић (Опово) ( Рибарска 4)
62923 ЖКК Нови Београд 7 : КЖК Партизан 1953 23 : 73
19.10.2019
14:45
Бранко Радичевић ( Јурија Гагарина 195)
ЖКК Беостајл - слободна екипа