lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

ЈУНИОРИ/1. степен/Група 8
1.КК Баск321202:1805
2.КК Шампион БГД321197:1795
3.КК Житко Баскет321204:1955
4.КК Раднички (Обреновац)303178:2273
51361 КК Баск : КК Житко Баскет 66 : 62
19.10.2017
15:20
Посцо арена ( Булевар Војводе Мишића 24)
51362 КК Шампион БГД : КК Раднички (Обреновац) 73 : 55
19.10.2017
21:20
Филозофски факултет ( Чика Љубина 20)
51363 КК Баск : КК Шампион БГД 63 : 66
18.10.2017
16:20
Посцо арена ( Булевар Војводе Мишића 24)
51364 КК Житко Баскет : КК Раднички (Обреновац) 81 : 71
14.10.2017
17:30
Спортски центар Кошутњак - велика сала ( Кнеза Вишеслава 72 )
51365 КК Шампион БГД : КК Житко Баскет 58 : 61
17.10.2017
21:20
Филозофски факултет ( Чика Љубина 20)
51366 КК Раднички (Обреновац) : КК Баск 52 : 73
22.10.2017
20:00
Хала спортова (Обреновац) ( Краља Александра И)