lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

ЈУНИОРИ/1. степен/Група 9
1.КК Абба (Барич)220133:1024
2.ОКК Београд211130:1193
3.КК Мондо Баскет20289:1312
51368 КК Абба (Барич) : КК Мондо Баскет 65 : 38
19.10.2017
21:20
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
ОКК Београд - слободна екипа
51369 ОКК Београд : КК Абба (Барич) 64 : 68
21.10.2017
14:30
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
КК Мондо Баскет - слободна екипа
51372 КК Мондо Баскет : ОКК Београд 51 : 66
22.10.2017
14:30
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
КК Абба (Барич) - слободна екипа