lat|eng
Насловна > Резултати
ПИОНИРКЕ/Квалитетна лига
1.ЖКК Мондо Баскет181801392:70736
2.ЖКК Мега Арт181441125:93532
3.ЖКК Визура181351185:98231
4.ЖКК Церак181261037:99930
5.ККЖ Црвена Звезда181171121:103729
6.ЖКК Рас188101045:100526
7.ЖКК Кораћ Академија 01118612942:103424
8.ЖКК Флеш18315756:118421
9.ЖКК Сопот18315660:96221
10.ЖКК Див Баскет (-1)18216811:122919
85787 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Флеш 71 : 45
21.10.2023
16:20
Милош Димитријевић, Страхиња Стаменковић, Делегат: Александар Варађан
85788 ЖКК Церак : ЖКК Сопот 78 : 28
22.10.2023
12:15
Иво Андрић ( Ивана Мичурина 38а)
Марко Пауновић, Дуња Поповић, Делегат: Никола Томић
85789 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Рас 62 : 24
21.10.2023
11:20
Граовац (Батајница) ( Краља Михајла Зетског 45)
Лука Максимовић, Далибор Шуштершић, Делегат: Милан Раденковић
85790 ЖКК Визура : ЖКК Див Баскет 75 : 40
21.10.2023
12:50
Мала Визура ( Цара Душана 105)
Вук Матић, Тијана Војводић, Делегат: Милена Главан
85791 ЖКК Кораћ Академија 011 : ЖКК Мега Арт 52 : 56
21.10.2023
17:20
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
Далибор Шуштершић, Тијана Војводић, Делегат: Милан Раденковић
85792 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Церак 37 : 40
28.10.2023
12:00
Страхиња Стаменковић, Вукан Спасојевић, Делегат: Никола Томић
85793 ЖКК Див Баскет : ЖКК Кораћ Академија 011 65 : 73
28.10.2023
17:00
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
Хелена Маринковић, Тијана Војводић, Делегат: Синиша Шарбајић
85794 ЖКК Рас : ЖКК Визура 40 : 62
28.10.2023
18:30
Бранко Ћопић ( Видиковачки венац 73)
Мирко Весковић, Петар Јанкулоски, Делегат: Бојан Драшкић
85795 ЖКК Сопот : ЖКК Мондо Баскет 52 : 75
29.10.2023
16:00
Јелица Миловановић (Сопот) ( Кнеза Милоша 12)
Дуња Поповић, Тијана Војводић, Делегат: Милорад Поповић
85796 ЖКК Флеш : ЖКК Мега Арт 17 : 48
28.10.2023
16:45
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
Далибор Шуштершић, Михајло Гаврилоски, Делегат: Ведран Чоловић
85797 ЖКК Церак : ЖКК Флеш 53 : 34
04.11.2023
12:15
Иво Андрић ( Ивана Мичурина 38а)
Хелена Маринковић, Вукашин Толић, Делегат: Драган Панић
85798 ЖКК Мондо Баскет : ККЖ Црвена Звезда 65 : 44
04.11.2023
13:20
Граовац (Батајница) ( Краља Михајла Зетског 45)
Далибор Шуштершић, Оливера Старинчевић, Делегат: Милан Раденковић
85799 ЖКК Визура : ЖКК Сопот 78 : 49
04.11.2023
13:30
Мала Визура ( Цара Душана 105)
Димитрије Карановић, Марија Мољевић, Делегат: Бојан Драшкић
85800 ЖКК Кораћ Академија 011 : ЖКК Рас 59 : 52
04.11.2023
16:20
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
Никола Младеновић, Оливера Старинчевић, Делегат: Ђорђе Илић
85801 ЖКК Мега Арт : ЖКК Див Баскет 35 : 24
07.11.2023
20:15
Стари ДИФ ( Делиградска 27)
Душко Милаковић, Оливера Старинчевић, Делегат: Милена Главан
85802 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Визура 73 : 76
19.11.2023
15:30
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Огњен Ћурчић, Хелена Маринковић, Делегат: Драган Панић
85803 ЖКК Церак : ЖКК Мондо Баскет 49 : 67
19.11.2023
10:20
Граовац (Батајница) ( Краља Михајла Зетског 45)
Лука Миљковић, Маријана Стојановић, Делегат: Милан Раденковић
85804 ЖКК Рас : ЖКК Мега Арт 57 : 68
18.11.2023
21:00
Бранко Ћопић ( Видиковачки венац 73)
Тијана Војводић, Дуња Поповић, Делегат: Слободан Каличанин
85805 ЖКК Сопот : ЖКК Кораћ Академија 011 53 : 50
22.11.2023
21:00
Јелица Миловановић (Сопот) ( Кнеза Милоша 12)
Павле Цветић, Вукан Спасојевић, Делегат: Милорад Поповић
85806 ЖКК Флеш : ЖКК Див Баскет 71 : 68
18.11.2023
18:00
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
Душко Милаковић, Оливера Старинчевић, Делегат: Борко Павловић
85807 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Флеш 89 : 22
26.11.2023
14:20
Граовац (Батајница) ( Краља Михајла Зетског 45)
Александар Лазић, Вукашин Толић, Делегат: Александар Кнежевић
85808 ЖКК Визура : ЖКК Церак 55 : 46
30.11.2023
15:30
Мала Визура ( Цара Душана 105)
Милош Лукић, Тијана Војводић, Делегат: Ђорђе Илић
85809 ЖКК Кораћ Академија 011 : ККЖ Црвена Звезда 50 : 55
05.12.2023
15:30
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
Лазар Костић, Оливера Старинчевић, Делегат: Мирољуб Јовановић
85810 ЖКК Мега Арт : ЖКК Сопот 69 : 33
25.11.2023
21:20
ТЦ Дејан Милојевић ( Браће Јерковић 119а)
Хелена Маринковић, Милош Радивојевић, Делегат: Борко Павловић
85811 ЖКК Див Баскет : ЖКК Рас 45 : 75
25.11.2023
21:00
Милан Ракић ( Војвођанска 62)
Александар Петровић, Марија Мољевић, Делегат: Синиша Шарбајић
85812 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Мега Арт 66 : 77
08.12.2023
13:15
Хала Радивој Кораћ ( Здравка Челара 12)
Хелена Маринковић, Лука Миљковић, Делегат: Ведран Чоловић
85813 ЖКК Церак : ЖКК Кораћ Академија 011 59 : 35
01.12.2023
21:15
Иво Андрић ( Ивана Мичурина 38а)
Стеван Гуџулић, Дуња Поповић, Делегат: Ненад Радосављевић
85814 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Визура 82 : 41
02.12.2023
12:20
Граовац (Батајница) ( Краља Михајла Зетског 45)
Далибор Шуштершић, Тијана Војводић, Делегат: Ивана Антуновић
85815 ЖКК Сопот : ЖКК Див Баскет 53 : 63
08.12.2023
19:45
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
Стеван Гуџулић, Дуња Поповић, Делегат: Синиша Шарбајић
85816 ЖКК Флеш : ЖКК Рас 36 : 69
02.12.2023
19:35
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
Александар Петровић, Тијана Војводић, Делегат: Алекса Симић
85817 ЖКК Визура : ЖКК Флеш 70 : 53
09.12.2023
11:20
Мала Визура ( Цара Душана 105)
Хелена Маринковић, Вукашин Толић, Делегат: Ненад Радосављевић
85818 ЖКК Кораћ Академија 011 : ЖКК Мондо Баскет 38 : 84
10.12.2023
12:20
Балон Радомир Шапер ( Здравка Челара 14)
Оливера Старинчевић, Марија Мољевић, Делегат: Љиљана Благојевић
85819 ЖКК Мега Арт : ЖКК Церак 46 : 54
10.12.2023
20:30
ТЦ Дејан Милојевић ( Браће Јерковић 119а)
Лука Максимовић, Лазар Костић, Делегат: Бојан Драшкић
85820 ЖКК Див Баскет : ККЖ Црвена Звезда 70 : 58
09.12.2023
20:20
Милан Ракић ( Војвођанска 62)
Петар Милановић, Марија Мољевић, Делегат: Синиша Шарбајић
85821 ЖКК Рас : ЖКК Сопот 59 : 43
09.12.2023
16:30
Уједињене Нације ( Борова 8)
Лука Максимовић, Вук Стојановић, Делегат: Никола Томић
85822 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Рас 98 : 79
26.12.2023
21:00
Бранко Ћопић ( Видиковачки венац 73)
Лазар Костић, Александар Лазић, Делегат: Зоран Лепосавић
85823 ЖКК Церак : ЖКК Див Баскет 62 : 48
16.12.2023
12:15
Иво Андрић ( Ивана Мичурина 38а)
Александар Петровић, Владимир Поповић, Делегат: Небојша Лазаревић
85824 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Мега Арт 83 : 54
16.12.2023
12:20
Граовац (Батајница) ( Краља Михајла Зетског 45)
Милош Прица, Видан Перуничић, Делегат: Бојан Драшкић
85825 ЖКК Визура : ЖКК Кораћ Академија 011 64 : 54
16.12.2023
12:20
Мала Визура ( Цара Душана 105)
Страхиња Стаменковић, Тијана Војводић, Делегат: Александар Вранеш
85826 ЖКК Флеш : ЖКК Сопот 60 : 40
16.12.2023
17:40
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
Страхиња Стаменковић, Тијана Војводић, Делегат: Александар Варађан
85827 ЖКК Кораћ Академија 011 : ЖКК Флеш 61 : 40
23.12.2023
12:20
Балон Радомир Шапер ( Здравка Челара 14)
Никола Ђокић, Никола Младеновић, Делегат: Ненад Радосављевић
85828 ЖКК Мега Арт : ЖКК Визура 61 : 43
24.01.2024
21:20
Стари ДИФ ( Делиградска 27)
Оливера Старинчевић, Петар Милановић, Делегат: Ненад Радосављевић
85829 ЖКК Див Баскет : ЖКК Мондо Баскет 53 : 95
24.12.2023
18:00
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
Андрија Гавриловић, Филип Станковић, Делегат: Синиша Шарбајић
85830 ЖКК Рас : ЖКК Церак 73 : 74
24.12.2023
20:50
Бранко Ћопић ( Видиковачки венац 73)
Лука Миљковић, Оливера Старинчевић, Делегат: Небојша Лазаревић
85831 ЖКК Сопот : ККЖ Црвена Звезда 40 : 58
25.12.2023
19:15
Јелица Миловановић (Сопот) ( Кнеза Милоша 12)
Павле Цветић, Вукан Спасојевић, Делегат: Милорад Поповић
85832 ЖКК Мега Арт : ЖКК Кораћ Академија 011 67 : 55
28.01.2024
18:00
ТЦ Дејан Милојевић ( Браће Јерковић 119а)
85833 ЖКК Див Баскет : ЖКК Визура 34 : 85
28.01.2024
14:20
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
Марко Дангубић, Филип Станковић, Делегат: Синиша Шарбајић
85834 ЖКК Рас : ЖКК Мондо Баскет 45 : 72
27.01.2024
13:15
Уједињене Нације ( Борова 8)
Далибор Шуштершић, Вук Стојановић, Делегат: Александар Толић
85835 ЖКК Сопот : ЖКК Церак 36 : 55
28.01.2024
15:30
Јелица Миловановић (Сопот) ( Кнеза Милоша 12)
Вукан Спасојевић, Ана Старинчевић, Делегат: Милорад Поповић
85836 ЖКК Флеш : ККЖ Црвена Звезда 41 : 66
28.01.2024
17:25
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
Оливера Старинчевић, Божидар Митровић, Делегат: Никола Томић
85837 ЖКК Церак : ККЖ Црвена Звезда 72 : 55
03.02.2024
18:20
Иво Андрић ( Ивана Мичурина 38а)
Далибор Шуштершић, Александар Лазић, Делегат: Ненад Радосављевић
85838 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Сопот 51 : 12
03.02.2024
11:20
Граовац (Батајница) ( Краља Михајла Зетског 45)
Далибор Шуштершић, Видан Перуничић, Делегат: Ивана Антуновић
85839 ЖКК Визура : ЖКК Рас 53 : 47
05.02.2024
21:50
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
Петар Јанкулоски, Петар Милановић, Делегат: Горан Радовановић
85840 ЖКК Кораћ Академија 011 : ЖКК Див Баскет 59 : 36
11.02.2024
18:30
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
Лука Миљковић, Теодора Јелић, Делегат: Синиша Шарбајић
85841 ЖКК Мега Арт : ЖКК Флеш 78 : 37
03.02.2024
20:30
ТЦ Дејан Милојевић ( Браће Јерковић 119а)
Вук Стојановић, Алекса Игњатовић, Делегат: Ђорђе Илић
85842 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Мондо Баскет 43 : 73
10.02.2024
17:50
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Оливера Старинчевић, Дуња Поповић, Делегат: Драгослав Веланац
85843 ЖКК Див Баскет : ЖКК Мега Арт 52 : 109
10.02.2024
20:20
Милан Ракић ( Војвођанска 62)
Милош Димитријевић, Марко Дангубић, Делегат: Олга Шарбајић
85844 ЖКК Рас : ЖКК Кораћ Академија 011 72 : 51
10.02.2024
21:00
Бранко Ћопић ( Видиковачки венац 73)
Александар Петровић, Лука Миљковић, Делегат: Александар Толић
85845 ЖКК Сопот : ЖКК Визура 34 : 48
11.02.2024
16:30
Јелица Миловановић (Сопот) ( Кнеза Милоша 12)
Павле Цветић, Ана Старинчевић, Делегат: Милорад Поповић
85846 ЖКК Флеш : ЖКК Церак 60 : 84
11.02.2024
16:50
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
Дуња Поповић, Божидар Митровић, Делегат: Миодраг Цветковић
85847 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Церак 96 : 35
27.02.2024
21:10
Иво Андрић ( Ивана Мичурина 38а)
Оливера Старинчевић, Марија Мољевић, Делегат: Урош Чукић
85848 ЖКК Визура : ККЖ Црвена Звезда 61 : 64
24.02.2024
11:50
Мала Визура ( Цара Душана 105)
Александар Лазић, Маријана Стојановић, Делегат: Милан Раденковић
85849 ЖКК Кораћ Академија 011 : ЖКК Сопот 50 : 33
24.02.2024
12:20
Балон Радомир Шапер ( Здравка Челара 14)
Алекса Игњатовић, Дуња Поповић, Делегат: Љиљана Благојевић
85850 ЖКК Мега Арт : ЖКК Рас 61 : 44
25.02.2024
20:30
ТЦ Дејан Милојевић ( Браће Јерковић 119а)
Далибор Шуштершић, Тијана Војводић, Делегат: Милан Крнета
85851 ЖКК Див Баскет : ЖКК Флеш 54 : 59
24.02.2024
20:00
Милан Ракић ( Војвођанска 62)
Лазар Костић, Оливера Старинчевић, Делегат: Драгиша Варава
85852 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Кораћ Академија 011 70 : 55
18.03.2024
13:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Петар Ђоковић, Дуња Поповић, Делегат: Драгиша Варава
85853 ЖКК Церак : ЖКК Визура 67 : 86
14.03.2024
21:10
Иво Андрић ( Ивана Мичурина 38а)
Лука Миљковић, Хелена Маринковић, Делегат: Александар Толић
85854 ЖКК Рас : ЖКК Див Баскет 83 : 32
02.03.2024
13:15
Уједињене Нације ( Борова 8)
Страхиња Стаменковић, Марко Богићевић, Делегат: Бојан Драшкић
85855 ЖКК Сопот : ЖКК Мега Арт 32 : 48
06.03.2024
20:20
Јелица Миловановић (Сопот) ( Кнеза Милоша 12)
Павле Цветић, Вукан Спасојевић, Делегат: Милорад Поповић
85856 ЖКК Флеш : ЖКК Мондо Баскет 33 : 86
01.03.2024
21:45
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
Дуња Поповић, Хелена Маринковић, Делегат: Урош Чукић
85857 ЖКК Визура : ЖКК Мондо Баскет 73 : 81
09.03.2024
17:50
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
Хелена Маринковић, Лука Миљковић, Делегат: Милан Раденковић
85858 ЖКК Кораћ Академија 011 : ЖКК Церак 47 : 50
09.03.2024
14:20
Балон Радомир Шапер ( Здравка Челара 14)
Хелена Маринковић, Алекса Штрбац, Делегат: Никола Томић
85859 ЖКК Мега Арт : ККЖ Црвена Звезда 79 : 81
14.03.2024
20:20
Стари ДИФ ( Делиградска 27)
Дуња Поповић, Тијана Војводић, Делегат: Милан Крнета
85860 ЖКК Див Баскет : ЖКК Сопот СР 0 : 20
службени резултат
10.03.2024
12:00
Јелица Миловановић (Сопот) ( Кнеза Милоша 12)
Вукан Спасојевић, Алекса Старинчевић, Делегат: Милорад Поповић
85861 ЖКК Рас : ЖКК Флеш 65 : 45
12.03.2024
21:00
Бранко Ћопић ( Видиковачки венац 73)
Огњен Ћурчић, Алекса Игњатовић, Делегат: Ненад Радосављевић
85862 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Див Баскет 73 : 46
16.03.2024
18:15
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Тијана Војводић, Александар Лазић, Делегат: Александар Варађан
85863 ЖКК Церак : ЖКК Мега Арт 59 : 72
17.03.2024
17:20
Иво Андрић ( Ивана Мичурина 38а)
Дуња Поповић, Марија Мољевић, Делегат: Урош Чукић
85864 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Кораћ Академија 011 63 : 31
17.03.2024
21:20
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
Далибор Шуштершић, Алекса Штрбац, Делегат: Милан Раденковић
85865 ЖКК Сопот : ЖКК Рас 40 : 52
20.03.2024
20:30
Јелица Миловановић (Сопот) ( Кнеза Милоша 12)
Павле Цветић, Вукан Спасојевић, Делегат: Милорад Поповић
85866 ЖКК Флеш : ЖКК Визура 39 : 79
16.03.2024
19:00
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
Вукан Спасојевић, Сара Милићев, Делегат: Алекса Симић
85867 ЖКК Кораћ Академија 011 : ЖКК Визура 52 : 74
31.03.2024
14:20
Балон Радомир Шапер ( Здравка Челара 14)
Тијана Војводић, Оливера Старинчевић, Делегат: Ђорђе Илић
85868 ЖКК Мега Арт : ЖКК Мондо Баскет 31 : 84
23.03.2024
21:20
ТЦ Дејан Милојевић ( Браће Јерковић 119а)
Хелена Маринковић, Алекса Штрбац, Делегат: Борко Павловић
85869 ЖКК Див Баскет : ЖКК Церак 54 : 60
14.04.2024
18:00
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
Андрија Гавриловић, Филип Станковић, Делегат: Александар Вранеш
85870 ЖКК Рас : ККЖ Црвена Звезда 39 : 64
26.03.2024
20:15
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Милош Димитријевић, Тијана Војводић, Делегат: Ђорђе Илић
85871 ЖКК Сопот : ЖКК Флеш 33 : 23
24.03.2024
16:20
Јелица Миловановић (Сопот) ( Кнеза Милоша 12)
85872 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Сопот 45 : 29
07.04.2024
11:50
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Максим Тврдишић, Маријана Стојановић, Делегат: Милан Благојевић
85873 ЖКК Церак : ЖКК Рас 40 : 70
31.03.2024
13:15
Иво Андрић ( Ивана Мичурина 38а)
Хелена Маринковић, Дуња Поповић, Делегат: Љиљана Благојевић
85874 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Див Баскет 84 : 27
08.04.2024
20:20
Митраљета (Батајница) ( Далматинске загоре 94)
Далибор Шуштершић, Алекса Штрбац, Делегат: Александар Вранеш
85875 ЖКК Визура : ЖКК Мега Арт 62 : 66
07.04.2024
12:20
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
Далибор Шуштершић, Вук Матић, Делегат: Милена Главан
85876 ЖКК Флеш : ЖКК Кораћ Академија 011 41 : 70
09.04.2024
21:55
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
Вук Иванчевић, Вукашин Толић, Делегат: Борко Павловић