lat|eng
Насловна > Органи КСБ
Надзорни одбор
РБ Презиме и име Функција Клуб(организација)
1 Јанковић Новко Председник Друштвено спортски радници
2 Милић Љубомир члан КК Црвена Звезда МТС
3 Станојевић Зоран члан КК Кнежевац Кијево