lat|eng
Насловна > Адресари > КК Умка Џез
КК Умка Џез
 • Адреса: Царевачка 1, 11260 Умка
 • Телефон:
 • сајт:
 • e-пошта:
Службено лице (сениори)
 • Смрк Александар
 • 011/8026-501, 063/523-054
 • a_smrk@yahoo.com
Службено лице (млађе категорије)
 • Смрк Александар
 • 011/8026-501, 063/523-054
 • a_smrk@yahoo.com
Екипе клуба
 • КК Умка Џез (сениори)
 • КК Умка Џез 2 (сениори)
 • КК Умка Џез (млађи пионири)
 • КК Умка Џез 2 (млађи пионири)
 • КК Умка Џез (пионири)
 • КК Умка Џез-Шутер (кадети)
 • КК Умка Џез-Шутер (јуниори)
 • КК Умка Џез (омладинци)