lat|eng
Насловна > Адресари > ЖКК Див Баскет
ЖКК Див Баскет
  • Адреса: Виктора Новака 6/16, 11070 Нови Београд
  • Телефон:
  • сајт:
  • e-пошта:
Службено лице (сениори)
Службено лице (млађе категорије)
  • Грујичић Душко
  • 063/350-104
  • divbasket@gmail.com
Екипе клуба
  • ЖКК Див Баскет (млађе пионирке)
  • ЖКК Див Баскет (пионирке)