lat|eng

КВАЛИФИКАЦИОНА УТАКМИЦА СРБИЈА - БУГАРСКА

22.11.2022
Женска „А“ репрезентација Србије ће у четвртак, 24. новембра 2022. од 17 часова играти квалификациону утакмицу за одлазак на Европско првенство. Ривал нашим девојкама у Хали спортова „РАНКО ЖЕРАВИЦА“ (Хала спортова Нови Београд) биће репрезентација Бугарске, а утакмица је од изузетног значаја.
Кошаркашки савез Србије Вас позива да будете део наше заједничке борбе за победу репрезентације Србије! Чланови Вашег клуба, играчи и тренери, са трибина хале „Ранко Жеравица“ биће важан ветар у леђа нашег тима током предстојеће квалификационе утакмице. 
Због тога Вас позивамо да, уколико сте заинтересовани а жеља нам је да Вас буде што више, до среде 23. новембра до 12 часова на маил адресу адзиц@ксс.рс , контакт особа Бошко Аџић 0648272716, пошаљете назив клуба,  број особа који ће у име Вашег клуба присуствовати утакмици као и име и презиме и контакт телефон одговорног лица које ће бити присутно ради идентификације уласка чланова клуба (попунити табелу). Нису потребна појединачна имена особа које ће доћи на утакмицу. 
Бесплатне карте могу се преузети:
- До четвртка до 12 часова у просторијама КСС, претходмо контактирати телефоном Аџић Бошка.
- Пред утакмицу на билетарници Хале спортова Ранко Жеравица. 
Захваљујемо се унапред и очекујемо Вас у великом броју у Хали спортова Ранко Жеравица.