lat|eng
Насловна > Адресари > КК Врачар
КК Врачар
 • Адреса: Граничарска 2, 11000 Београд
 • Телефон:
 • сајт:
 • e-пошта:
Службено лице (сениори)
 • Старовић Борис
 • 011/2431-105, 063/266-138
 • starovic@ptt.rs
Службено лице (млађе категорије)
 • Старовић Борис
 • 011/2431-105, 063/266-138
 • starovic@ptt.rs
Екипе клуба
 • КК Врачар (сениори)
 • КК Врачар (млађи пионири)
 • КК Врачар (пионири)
 • КК Врачар (кадети)
 • КК Врачар (кадети)
 • КК Врачар (јуниори)
 • КК Врачар 2 (јуниори)