lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 |

КАДЕТКИЊЕ/1. круг Квалификација за ЖКЛС/Група 2
1.ЖКК Рас220134:1054
2.ЖКК Кораћ Академија 011211124:1163
3.ЖКК Визура20291:1282
84860 ЖКК Рас : ЖКК Кораћ Академија 011 70 : 60
22.09.2023
18:00
Спортски центар Раковица ( Вишевачка 2)
Марија Ћирић, Немања Кривокућа, Делегат: Тијана Брнић
ЖКК Визура - слободна екипа
84861 ЖКК Визура : ЖКК Рас 45 : 64
23.09.2023
18:00
Спортски центар Раковица ( Вишевачка 2)
Лука Максимовић, Далибор Шуштершић, Делегат: Тијана Брнић
ЖКК Кораћ Академија 011 - слободна екипа
84864 ЖКК Кораћ Академија 011 : ЖКК Визура 64 : 46
24.09.2023
16:00
Спортски центар Раковица ( Вишевачка 2)
Душко Милаковић, Страхиња Стаменковић, Делегат: Тијана Брнић
ЖКК Рас - слободна екипа
>> 1. круг Квалификација за ЖКЛС