lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 |

СЕНИОРИ/2. МРЛ Центар/Група 1
1.КК Борча0000:00
2.КК Горица0000:00
3.КК Сурчин Добановци0000:00
4.КК Еко Спорт0000:00
5.КК Реал0000:00
6.КК Церак0000:00
7.КК Абба (Барич)0000:00
73262 КК Церак : КК Борча
17.10.2021
17:20
Уједињене Нације ( Борова 8)
Душко Милаковић, Хелена Маринковић, Делегат: Небојша Лазаревић
73263 КК Реал : КК Горица
17.10.2021
12:00
Балон Мајдан ( Козјачка 3-5)
Дамјан Ратковић, Страхиња Стаменковић, Делегат: Бојан Драшкић
73264 КК Еко Спорт : КК Сурчин Добановци
01.01.2021
Немања Илић, Михајло Гаврилоски, Делегат: Борко Павловић
КК Абба (Барич) - слободна екипа
73262 КК Церак : КК Борча
17.10.2021
17:20
Уједињене Нације ( Борова 8)
Душко Милаковић, Хелена Маринковић, Делегат: Небојша Лазаревић
73263 КК Реал : КК Горица
17.10.2021
12:00
Балон Мајдан ( Козјачка 3-5)
Дамјан Ратковић, Страхиња Стаменковић, Делегат: Бојан Драшкић
73264 КК Еко Спорт : КК Сурчин Добановци
01.01.2021
Немања Илић, Михајло Гаврилоски, Делегат: Борко Павловић
КК Абба (Барич) - слободна екипа