lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 | 3 |

КАДЕТИ/1. круг Квалификација за ЈКЛС/Група 1
1.КК Визура0000:00
2.КК Беко0000:00
3.КК Младост0000:00
72806 КК Беко : КК Младост
КК Визура - слободна екипа
72807 КК Визура : КК Беко
КК Младост - слободна екипа
72810 КК Младост : КК Визура
КК Беко - слободна екипа
>> 1. круг Квалификација за ЈКЛС