lat|eng
Насловна > Архива резултата
МЛАЂЕ ПИОНИРКЕ/Бараж 1/4
2726 ЖКК Визура 2 : ЖКК Агрос Баскет 24 : 49
18.05.2019
16:15
Мала Визура ( Цара Душана 105)
2727 ЖКК Див Баскет : ККЖ Црвена Звезда Комбанк 39 : 59
19.05.2019
13:15
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
2728 ЖКК Арт Баскет : ЖКК Визура 49 : 49
19.05.2019
13:30
Хала Мега Фацторy ( Браће Јерковић 119а)
2729 ЖКК Гирл Баскет : ЖКК Рас 47 : 65
19.05.2019
12:30
Географски факултет ( Војвођанска 1)
2730 ЖКК Агрос Баскет : ЖКК Визура 2 64 : 34
25.05.2019
19:00
Доситеј Обрадовић (Опово) ( Рибарска 4)
2731 ККЖ Црвена Звезда Комбанк : ЖКК Див Баскет 51 : 29
25.05.2019
12:30
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
2732 ЖКК Визура : ЖКК Арт Баскет 51 : 35
25.05.2019
14:30
Мала Визура ( Цара Душана 105)
2733 ЖКК Рас : ЖКК Гирл Баскет 56 : 22
25.05.2019
17:15
Бранко Ћопић ( Видиковачки венац 73)