lat|eng
Насловна > Архива резултата
Група: | 1 | 2 |

ЈУНИОРИ/2. круг Квалификација за ЈЈЛС/Група 1
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош + Раз. Бодови
1.КК Црвена Звезда МТС330283217666
2.КК Динамик БГ312222233-114
3.КК Земун31222622244
4.КК Визура312211270-594
56831 КК Црвена Звезда МТС : КК Визура 105 : 71
28.09.2018
16:00
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
Немања Ковачевић, Душан Марчетић, Делегат: Горан Радовановић
56832 КК Динамик БГ : КК Земун 63 : 74
28.09.2018
18:15
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
Никола Милорадовић, Никола Стошић, Делегат: Горан Радовановић
56829 КК Црвена Звезда МТС : КК Динамик БГ 91 : 63
29.09.2018
16:15
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
Никола Свркота, Стефан Ћалић, Делегат: Горан Радовановић
56830 КК Визура : КК Земун 72 : 69
29.09.2018
14:00
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
Синиша Прпа, Душан Марчетић, Делегат: Горан Радовановић
56827 КК Динамик БГ : КК Визура 96 : 68
30.09.2018
18:15
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
Немања Ковачевић, Немања Радовић, Делегат: Горан Радовановић
56828 КК Земун : КК Црвена Звезда МТС 83 : 87
30.09.2018
16:00
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
Синиша Прпа, Урош Дојчиновић, Делегат: Горан Радовановић