lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 | 3 | 4 |

СЕНИОРИ/3.МРЛ Центар/Група 1
1.КК Беостил660458:36412
2.КК Барајево Бамби633378:3989
3.КК Шампион БГД624375:4278
4.КК Колеџ Београд615379:4017
62319 КК Барајево Бамби : КК Шампион БГД 62 : 78
12.05.2019
20:20
Балон средње школе (Барајево) ( Светосавска 4а)
Милош Јоксимовић, Петар Јанковић, Делегат: Ивана Антуновић
62320 КК Колеџ Београд : КК Беостил 67 : 71
13.05.2019
21:15
Хала Железник ( Стјепана Супанца 15а)
Милош Лукић, Предраг Несторовић, Делегат: Небојша Лазаревић
62321 КК Барајево Бамби : КК Колеџ Београд 48 : 40
19.05.2019
20:20
Балон средње школе (Барајево) ( Светосавска 4а)
Димитрије Стојановић, Марко Вукчевић, Делегат: Борис Иванов
62322 КК Шампион БГД : КК Беостил 43 : 57
16.05.2019
20:45
Филозофски факултет ( Чика Љубина 20)
Дамјан Ратковић, Михајло Гаврилоски, Делегат: Љиљана Перуничић
62323 КК Колеџ Београд : КК Шампион БГД 66 : 72
24.05.2019
21:15
Хала Железник ( Стјепана Супанца 15а)
Марко Јевђић, Марко Богићевић, Делегат: Олга Шарбајић
62324 КК Беостил : КК Барајево Бамби 71 : 58
26.05.2019
17:15
Отв. терен ОШ Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
Петар Јанковић, Огњен Младеновић, Делегат: Јован Чучуковић
62325 КК Шампион БГД : КК Барајево Бамби 60 : 71
02.06.2019
20:20
Балон средње школе (Барајево) ( Светосавска 4а)
Александар Петровић, Наум Домановић, Делегат: Горан Радовановић
62326 КК Беостил : КК Колеџ Београд 94 : 51
01.06.2019
17:45
Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
Немања Видаковић, Алекса Старинчевић, Делегат: Јован Чучуковић
62327 КК Колеџ Београд : КК Барајево Бамби 60 : 64
10.06.2019
21:15
Хала Железник ( Стјепана Супанца 15а)
Марко Јевђић, Лука Максић, Делегат: Љиљана Перуничић
62328 КК Беостил : КК Шампион БГД 76 : 70
09.06.2019
17:45
Отв. терен ОШ Браћа Јерковић ( Стјепана Супанца 15)
Дамјан Ратковић, Михајло Гаврилоски, Делегат: Борис Иванов
62329 КК Шампион БГД : КК Колеџ Београд 52 : 95
14.06.2019
21:15
Хала Железник ( Стјепана Супанца 15а)
Марко Пауновић, Филип Конатар, Делегат: Борис Иванов
62330 КК Барајево Бамби : КК Беостил 75 : 89
16.06.2019
20:30
Балон средње школе (Барајево) ( Светосавска 4а)
Предраг Несторовић, Петар Димић, Делегат: Зоран Лепосавић