lat|eng
Насловна > Архива резултата
Група: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

ПИОНИРИ/1. круг Квалификација за Квалитетну лигу/Група 5
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош + Раз. Бодови
1.КК Сурчин Добановци220147127204
2.КК Шампион БГД211797813
3.КК Ол Стар (-1)2026889-211
56802 КК Ол Стар : КК Шампион БГД СР 0 : 20
службени резултат
27.09.2018
20:50
Филозофски факултет ( Чика Љубина 20)
Душан Марчетић, Огњен Ћурчић, Делегат: Александар Кнежевић
КК Сурчин Добановци - слободна екипа
56799 КК Сурчин Добановци : КК Ол Стар 69 : 68
30.09.2018
12:20
Бранко Радичевић (Бољевци) ( Браће Кокар 5)
Петар Милановић, Делегат: Александар Кнежевић
КК Шампион БГД - слободна екипа
56798 КК Шампион БГД : КК Сурчин Добановци 59 : 78
02.10.2018
20:15
Бранко Радичевић (Бољевци) ( Браће Кокар 5)
Петар Милановић, Делегат: Александар Кнежевић
КК Ол Стар - слободна екипа