lat|eng
Насловна > Архива резултата
Група: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

ПИОНИРИ/1. круг Квалификација за Квалитетну лигу/Група 2
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош + Раз. Бодови
1.КК Беко220169521174
2.КК Шутер21188125-373
3.КК Церак 20269149-802
56820 КК Беко : КК Шутер 79 : 29
01.10.2018
21:20
Јован Ристић ( Беле Бартока 48а)
Павле Шипка, Немања Видаковић, Делегат: Александар Тодоровић
КК Церак - слободна екипа
56817 КК Церак : КК Беко 23 : 90
29.09.2018
11:00
Јован Ристић ( Беле Бартока 48а)
Петар Милановић, Милош Јоксимовић, Делегат: Александар Тодоровић
КК Шутер - слободна екипа
56816 КК Шутер : КК Церак 59 : 46
30.09.2018
11:00
Јован Ристић ( Беле Бартока 48а)
Марко Шошкић, Павле Шипка, Делегат: Александар Тодоровић
КК Беко - слободна екипа