lat|eng
Насловна > Архива резултата
ПИОНИРКЕ/1. степен / 2
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош + Раз. Бодови
1.ЖКК Арт Баскет22011473414
2.ЖКК Гирл Баскет2117990-113
3.ЖКК Див Баскет1106218442
4.ЖКК Визура 21106649172
5.ЖКК Победник1012430-61
6.ЖКК Рас1015168-171
7.ЖКК Флеш1012246-241
8.ЖКК Церак1011862-441
63005 ЖКК Арт Баскет : ЖКК Флеш 46 : 22
12.10.2019
14:20
Лаза Костић ( Милентија Поповића 72)
63006 ЖКК Рас : ЖКК Визура 2
24.10.2019
20:15
Хала спортова Жарково ( Олимпијских игара 14)
63007 ЖКК Гирл Баскет : ЖКК Победник 30 : 24
13.10.2019
15:30
Географски факултет ( Војвођанска 1)
63008 ЖКК Церак : ЖКК Див Баскет 18 : 62
13.10.2019
12:20
Ђорђе Крстић ( Живка Настића Бабе 12)
63009 ЖКК Флеш : ЖКК Див Баскет
20.10.2019
20:20
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
63010 ЖКК Победник : ЖКК Церак
20.10.2019
20:10
Павле Савић ( Косте Нађа 25)
63011 ЖКК Визура 2 : ЖКК Гирл Баскет 66 : 49
19.10.2019
12:00
Мала Визура ( Цара Душана 105)
63012 ЖКК Арт Баскет : ЖКК Рас 68 : 51
19.10.2019
14:20
Лаза Костић ( Милентија Поповића 72)