lat|eng
Насловна > Архива резултата
Група: | 1 | 2 |

ЈУНИОРИ/2. круг Квалификација за ЈЈЛС/Група 1
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош + Раз. Бодови
1.КК Црвена Звезда МТС3303171761416
2.КК Динамик БГ321226214125
3.КК Земун312165216-514
4.КК Торлак303163265-1023
62779 КК Црвена Звезда МТС : КК Торлак 127 : 45
05.10.2019
16:00
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
Немања Кривокућа, Павле Шипка, Делегат: Урош Чукић
62780 КК Динамик БГ : КК Земун 70 : 52
05.10.2019
14:00
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
Немања Ковачевић, Душан Марчетић, Делегат: Урош Чукић
62781 КК Црвена Звезда МТС : КК Динамик БГ 91 : 73
06.10.2019
16:00
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
Немања Гојовић, Филип Конатар, Делегат: Урош Чукић
62782 КК Торлак : КК Земун 47 : 55
06.10.2019
14:00
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
Марко Симић, Немања Кривокућа, Делегат: Урош Чукић
62783 КК Динамик БГ : КК Торлак 83 : 71
07.10.2019
14:00
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
Марко Шошкић, Павле Шипка, Делегат: Александар Кнежевић
62784 КК Земун : КК Црвена Звезда МТС 58 : 99
07.10.2019
16:00
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
Немања Ковачевић, Петар Крал, Делегат: Александар Кнежевић