lat|eng
Насловна > Архива резултата
КАДЕТКИЊЕ/Бараж 1/4
3175 ККЖ Раднички : ЖКК Раднички (О) 33 : 65
24.04.2021
16:20
Хала Слободан Пива Ивковић (Раднички) ( Војводе Шупљикца 31)
3176 ЖКК Кнежевац Кијево : ЖКК Мега Арт 2 43 : 55
25.04.2021
20:15
14. Октобар ( Гочка 40)
3177 ЖКК Мондо Риверс : ЖКК Визура 30 : 79
25.04.2021
13:30
Митраљета (Батајница) ( Далматинске загоре 94)
3178 ЖКК Гирл Борац Баскет : ЖКК Агрос Баскет 58 : 69
23.04.2021
20:50
Сава Шумановић (Алтина) ( Добановачки пут 107)
3179 ЖКК Раднички (О) : ККЖ Раднички 51 : 35
28.04.2021
22:20
Хала спортова (Обреновац) ( Краља Александра И 63)
3180 ЖКК Мега Арт 2 : ЖКК Кнежевац Кијево 66 : 42
08.05.2021
13:20
Веселин Маслеша ( Кумодрашка 72)
3181 ЖКК Визура : ЖКК Мондо Риверс 58 : 42
09.05.2021
16:30
Мала Визура ( Цара Душана 105)
3182 ЖКК Агрос Баскет : ЖКК Гирл Борац Баскет 70 : 79
09.05.2021
19:30
Доситеј Обрадовић (Опово) ( Рибарска 4)