lat|eng
Насловна > Архива резултата
Група: | 1 | 2 |

ПИОНИРКЕ/Летња лига/Група 1
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош - Раз. Бодови
1.ЖКК Гирл Борац Баскет642332336-410
2.ЖКК Визура5413612341279
3.ЖКК Мондо Баскет523218283-657
4.ЖКК Борац Земун404182240-584
72709 ЖКК Борац Земун : ЖКК Мондо Баскет 41 : 47
22.05.2021
16:45
Раде Кончар (Земун) ( Златиборска 44)
72710 ЖКК Визура : ЖКК Гирл Борац Баскет 83 : 37
22.05.2021
17:20
Мала Визура ( Цара Душана 105)
72711 ЖКК Борац Земун : ЖКК Визура 48 : 68
03.06.2021
19:00
Горња варош ( Добановачка 72)
72712 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Гирл Борац Баскет 47 : 82
30.05.2021
13:30
Митраљета (Батајница) ( Далматинске загоре 94)
72713 ЖКК Визура : ЖКК Мондо Баскет 80 : 37
06.06.2021
10:20
Мала Визура ( Цара Душана 105)
72714 ЖКК Гирл Борац Баскет : ЖКК Борац Земун 71 : 43
06.06.2021
10:30
Географски факултет ( Војвођанска 1)
72715 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Борац Земун
12.06.2021
12:30
Митраљета (Батајница) ( Далматинске загоре 94)
72716 ЖКК Гирл Борац Баскет : ЖКК Визура 51 : 87
17.06.2021
20:30
Географски факултет ( Војвођанска 1)
72717 ЖКК Визура : ЖКК Борац Земун
20.06.2021
13:20
Мала Визура ( Цара Душана 105)
Никола Младеновић, Марко Богићевић, Делегат: Слободан Каличанин
72718 ЖКК Гирл Борац Баскет : ЖКК Мондо Баскет 37 : 26
19.06.2021
10:30
Географски факултет ( Војвођанска 1)