lat|eng
Насловна > Архива резултата
МЛАЂЕ ПИОНИРКЕ/Финални турнир
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош - Раз. Бодови
1.ККЖ Црвена Звезда330159133266
2.ЖКК Радивој Кораћ321133120135
3.ЖКК Визура312145161-164
4.ЖКК Рас303139162-233
72775 ЖКК Визура : ККЖ Црвена Звезда 53 : 67
04.06.2021
18:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Хелена Маринковић, Лука Џомбић, Делегат: Ненад Радосављевић
72776 ЖКК Рас : ЖКК Радивој Кораћ 39 : 59
04.06.2021
20:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Душко Милаковић, Михајло Гаврилоски, Делегат: Ненад Радосављевић
72777 ЖКК Визура : ЖКК Рас 51 : 50
05.06.2021
15:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Огњен Ћурчић, Хелена Маринковић, Делегат: Михајло Костић
72778 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Радивој Кораћ 40 : 30
05.06.2021
17:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Лука Џомбић, Михајло Гаврилоски, Делегат: Михајло Костић
72779 ЖКК Рас : ККЖ Црвена Звезда 50 : 52
06.06.2021
17:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Огњен Ћурчић, Хелена Маринковић, Делегат: Ненад Радосављевић
72780 ЖКК Радивој Кораћ : ЖКК Визура 44 : 41
06.06.2021
15:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Лука Џомбић, Душко Милаковић, Делегат: Михајло Костић