lat|eng
Насловна > Архива резултата
ЈУНИОРКЕ/Финални турнир
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош - Раз. Бодови
1.ЖКК Мега Арт330229184456
2.ККЖ Црвена Звезда321198212-145
3.ЖКК Радивој Кораћ312231238-74
4.КЖК Партизан 1953303177201-243
72301 ЖКК Мега Арт : КЖК Партизан 1953 65 : 58
(20:9, 10:16, 14:22, 21:11)
16.04.2021
18:00
Павле Шипка, Марија Ћирић, Делегат: Јелена Поповић
72302 ЖКК Радивој Кораћ : ККЖ Црвена Звезда 82 : 85
(18:27, 21:31, 20:12, 23:15)
16.04.2021
20:30
Душан Марчетић, Павле Шипка, Делегат: Јелена Поповић
72303 ЖКК Мега Арт : ЖКК Радивој Кораћ 80 : 65
(21:15, 26:14, 20:14, 13:22)
17.04.2021
17:00
Павле Шипка, Милош Јоксимовић, Делегат: Тијана Брнић
72304 КЖК Партизан 1953 : ККЖ Црвена Звезда 46 : 52
(12:11, 7:13, 12:18, 15:10)
17.04.2021
19:30
Милош Прица, Марија Ћирић, Делегат: Тијана Брнић
72305 ЖКК Радивој Кораћ : КЖК Партизан 1953 84 : 73
(16:13, 22:14, 25:18, 21:28)
18.04.2021
17:00
Александар Бошковић, Душан Марчетић, Делегат: Тијана Брнић
72306 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Мега Арт 61 : 84
(16:24, 12:21, 4:21, 29:18)
18.04.2021
19:30
Душан Марчетић, Марија Ћирић, Делегат: Јелена Поповић