lat|eng
Насловна > Архива резултата
КАДЕТКИЊЕ/Финални турнир
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош - Раз. Бодови
1.ЖКК Мега Арт 2330210189216
2.ЖКК Визура321206181255
3.ЖКК Раднички (О)312233216174
4.ЖКК Агрос Баскет303157220-633
72739 ЖКК Раднички (О) : ЖКК Агрос Баскет 87 : 60
27.05.2021
18:20
Хала спортова (Обреновац) ( Краља Александра И 63)
Петар Јанковић, Делегат: Миодраг Алексић
72740 ЖКК Мега Арт 2 : ЖКК Визура 66 : 61
27.05.2021
16:20
Хала спортова (Обреновац) ( Краља Александра И 63)
Никола Благојевић, Хелена Маринковић, Делегат: Жељко Делић
72741 ЖКК Раднички (О) : ЖКК Мега Арт 2 75 : 77
28.05.2021
18:20
Хала спортова (Обреновац) ( Краља Александра И 63)
Никола Благојевић, Делегат: Жељко Делић
72742 ЖКК Агрос Баскет : ЖКК Визура 44 : 66
28.05.2021
16:20
Хала спортова (Обреновац) ( Краља Александра И 63)
Марко Богићевић, Хелена Маринковић, Делегат: Миодраг Алексић
72743 ЖКК Мега Арт 2 : ЖКК Агрос Баскет 67 : 53
29.05.2021
16:20
Хала спортова (Обреновац) ( Краља Александра И 63)
Никола Благојевић, Делегат: Жељко Делић
72744 ЖКК Визура : ЖКК Раднички (О) 79 : 71
29.05.2021
18:20
Хала спортова (Обреновац) ( Краља Александра И 63)
Немања Кривокућа, Марко Богићевић, Делегат: Миодраг Алексић