lat|eng
Насловна > Архива резултата
Група: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

ПИОНИРИ/Летња лига/Група 1
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош - Раз. Бодови
1.КК Беко66035325310012
2.КК Борча64246330515810
3.КК Мондо Баскет 624321325-48
4.КК Блокови606219473-2546
72505 КК Беко : КК Мондо Баскет 64 : 31
23.05.2021
11:40
Васа Пелагић ( Милана Зечара 2)
72506 КК Блокови : КК Борча 34 : 102
22.05.2021
18:15
Хала Про Спорт ( Савских аласа 15)
72507 КК Беко : КК Блокови 48 : 34
30.05.2021
10:15
Васа Пелагић ( Милана Зечара 2)
72508 КК Мондо Баскет : КК Борча 55 : 61
30.05.2021
16:00
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
72509 КК Блокови : КК Мондо Баскет 44 : 94
05.06.2021
18:15
Хала Про Спорт ( Савских аласа 15)
72510 КК Борча : КК Беко 54 : 66
08.06.2021
20:15
Стеван Сремац (Борча) ( Трг ослобођења 3)
72511 КК Мондо Баскет : КК Беко 39 : 48
12.06.2021
14:20
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
72512 КК Борча : КК Блокови 116 : 34
13.06.2021
12:50
Стеван Сремац (Борча) ( Трг ослобођења 3)
72513 КК Блокови : КК Беко 35 : 59
19.06.2021
10:45
Отв. терен Раиффеисен ( Гандијева (Савски кеј))
72514 КК Борча : КК Мондо Баскет 70 : 48
19.06.2021
12:50
Стеван Сремац (Борча) ( Трг ослобођења 3)