lat|eng
Насловна > Архива резултата
Група: | 1 | 2 |

КАДЕТКИЊЕ/1. степен/Група 1
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош - Раз. Бодови
1.ЖКК Раднички (О)88050832118716
2.ЖКК Визура8624714066514
3.ЖКК Гирл Борац Баскет835391434-4311
4.ЖКК Кнежевац Кијево835415472-5711
5.ЖКК Борац Земун (-1)808370522-1527
6.ЖКК Беостајл0000000
69718 ЖКК Раднички (О) : ЖКК Беостајл
01.01.2020
69719 ЖКК Гирл Борац Баскет : ЖКК Борац Земун 76 : 60
23.10.2020
20:50
Сава Шумановић (Алтина) ( Добановачки пут 107)
69720 ЖКК Кнежевац Кијево : ЖКК Визура 34 : 50
30.10.2020
19:15
14. Октобар ( Гочка 40)
69715 ЖКК Раднички (О) : ЖКК Гирл Борац Баскет 66 : 47
13.03.2021
13:50
Хала спортова (Обреновац) ( Краља Александра И 63)
69716 ЖКК Борац Земун : ЖКК Кнежевац Кијево 61 : 64
01.11.2020
10:00
Саобраћајно техничка школа ( Цара Душана 262)
69717 ЖКК Беостајл : ЖКК Визура
01.01.2020
69712 ЖКК Гирл Борац Баскет : ЖКК Беостајл
01.01.2020
69713 ЖКК Кнежевац Кијево : ЖКК Раднички (О) 52 : 66
08.11.2020
20:15
14. Октобар ( Гочка 40)
69714 ЖКК Визура : ЖКК Борац Земун 82 : 45
08.02.2021
16:30
Нова Визура ( Славонска 18)
69709 ЖКК Раднички (О) : ЖКК Визура 64 : 35
24.01.2021
19:20
Хала спортова (Обреновац) ( Краља Александра И 63)
69710 ЖКК Гирл Борац Баскет : ЖКК Кнежевац Кијево 49 : 41
23.01.2021
14:00
Географски факултет ( Војвођанска 1)
69711 ЖКК Беостајл : ЖКК Борац Земун
69706 ЖКК Кнежевац Кијево : ЖКК Беостајл
69707 ЖКК Визура : ЖКК Гирл Борац Баскет 55 : 42
31.01.2021
12:20
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
69708 ЖКК Борац Земун : ЖКК Раднички (О) 48 : 72
31.01.2021
14:00
Саобраћајно техничка школа ( Цара Душана 262)