lat|eng
Насловна > Архива резултата
Група: | 1 | 2 |

КАДЕТИ/2. круг Квалификација за ЈКЛС/Група 1
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош + Раз. Бодови
1.КК Црвена Звезда МТС330222171516
2.КК Динамик Вип Пеј321228218105
3.КК Визура312224231-74
4.КК Беко303184238-543
67979 КК Црвена Звезда МТС : КК Беко 83 : 53
02.10.2020
15:30
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
Павле Шипка, Огњен Ћурчић, Делегат: Михајло Костић
67980 КК Динамик Вип Пеј : КК Визура 94 : 85
02.10.2020
12:00
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
Љубомир Марковић, Петар Крал, Делегат: Михајло Костић
67981 КК Црвена Звезда МТС : КК Динамик Вип Пеј 74 : 54
03.10.2020
15:30
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
Стефан Ћалић, Александар Бошковић, Делегат: Михајло Костић
67982 КК Беко : КК Визура 72 : 75
03.10.2020
12:00
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
Никола Младеновић, Немања Гојовић, Делегат: Михајло Костић
67983 КК Динамик Вип Пеј : КК Беко 80 : 59
04.10.2020
12:00
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
Марко Перовић, Дејан Живковић, Делегат: Михајло Костић
67984 КК Визура : КК Црвена Звезда МТС 64 : 65
04.10.2020
15:30
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
Љубомир Марковић, Немања Кривокућа, Делегат: Михајло Костић