lat|eng
Насловна > Архива резултата
Група: | 1 | 2 |

ЈУНИОРИ/2. круг Квалификација за ЈЈЛС/Група 1
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош - Раз. Бодови
1.КК Мега Мис330279213666
2.КК Динамик Вип Пеј321252206465
3.КК Жарково312172265-934
4.КК Беко303239258-193
67997 КК Мега Мис : КК Жарково 102 : 51
10.10.2020
14:15
ТЦ Дејан Милојевић ( Браће Јерковић 119а)
Немања Гојовић, Делегат: Слободан Каличанин
67998 КК Динамик Вип Пеј : КК Беко 91 : 75
10.10.2020
12:00
ТЦ Дејан Милојевић ( Браће Јерковић 119а)
Немања Ковачевић, Делегат: Слободан Каличанин
67999 КК Мега Мис : КК Динамик Вип Пеј 92 : 78
11.10.2020
14:15
ТЦ Дејан Милојевић ( Браће Јерковић 119а)
Немања Ковачевић, Делегат: Слободан Каличанин
68000 КК Жарково : КК Беко 82 : 80
11.10.2020
12:00
ТЦ Дејан Милојевић ( Браће Јерковић 119а)
Душан Марчетић, Павле Шипка, Делегат: Слободан Каличанин
68001 КК Динамик Вип Пеј : КК Жарково 83 : 39
12.10.2020
14:00
ТЦ Дејан Милојевић ( Браће Јерковић 119а)
Данило Петковић, Петар Крал, Делегат: Слободан Каличанин
68002 КК Беко : КК Мега Мис 84 : 85
12.10.2020
16:15
ТЦ Дејан Милојевић ( Браће Јерковић 119а)
Немања Ковачевић, Делегат: Слободан Каличанин