lat|eng
Насловна > Архива резултата
Група: | 1 | 2 |

КАДЕТИ/2. круг Квалификација за ЈКЛС/Група 1
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош - Раз. Бодови
1.КК Црвена Звезда330222171516
2.КК Динамик Вип Пеј321228218105
3.КК Визура312224231-74
4.КК Беко303184238-543
67979 КК Црвена Звезда : КК Беко 83 : 53
02.10.2020
15:30
Павле Шипка, Огњен Ћурчић, Делегат: Михајло Костић
67980 КК Динамик Вип Пеј : КК Визура 94 : 85
02.10.2020
12:00
Љубомир Марковић, Петар Крал, Делегат: Михајло Костић
67981 КК Црвена Звезда : КК Динамик Вип Пеј 74 : 54
03.10.2020
15:30
Стефан Ћалић, Александар Бошковић, Делегат: Михајло Костић
67982 КК Беко : КК Визура 72 : 75
03.10.2020
12:00
Никола Младеновић, Немања Гојовић, Делегат: Михајло Костић
67983 КК Динамик Вип Пеј : КК Беко 80 : 59
04.10.2020
12:00
Марко Перовић, Делегат: Михајло Костић
67984 КК Визура : КК Црвена Звезда 64 : 65
04.10.2020
15:30
Љубомир Марковић, Немања Кривокућа, Делегат: Михајло Костић