lat|eng
Насловна > Архива резултата
Група: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

ПИОНИРИ/Квалификације за 2. лигу/Група 10
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош + Раз. Бодови
1.КК Црвена Звезда МТС 2220168111574
2.КК Победник 01121114814263
3.КК Кнежевац Кијево20297160-632
68724 КК Кнежевац Кијево : КК Победник 011 51 : 83
25.10.2020
20:15
14. Октобар ( Гочка 40)
КК Црвена Звезда МТС 2 - слободна екипа
68725 КК Црвена Звезда МТС 2 : КК Кнежевац Кијево 77 : 46
31.10.2020
13:20
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
КК Победник 011 - слободна екипа
68728 КК Победник 011 : КК Црвена Звезда МТС 2 65 : 91
01.11.2020
09:20
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
КК Кнежевац Кијево - слободна екипа