lat|eng
Насловна > Архива резултата
Група: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

ПИОНИРИ/Квалификације за 2. лигу/Група 8
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош + Раз. Бодови
1.КК Беостарс 05220125113124
2.КК Змај211101104-33
3.КК Гро-Баскет202107116-92
68712 КК Змај : КК Гро-Баскет 50 : 45
24.10.2020
13:00
Јован Јовановић Змај ( Мештровићева 19)
КК Беостарс 05 - слободна екипа
68713 КК Беостарс 05 : КК Змај 59 : 51
31.10.2020
11:20
Старина Новак ( Кнеза Данила 37)
КК Гро-Баскет - слободна екипа
68716 КК Гро-Баскет : КК Беостарс 05 62 : 66
01.11.2020
11:00
Илија Гарашанин (Гроцка) ( Булевар револуције 11)
КК Змај - слободна екипа