lat|eng
Насловна > Архива резултата
ПИОНИРКЕ/Финални турнир
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош - Раз. Бодови
1.ККЖ Црвена Звезда330189146436
2.ЖКК Мега Арт32118718525
3.ЖКК Визура312161165-44
4.ЖКК Агрос Баскет303181222-413
72295 ЖКК Визура : ЖКК Агрос Баскет 68 : 50
16.04.2021
11:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Лука Максимовић, Антоније Луковић, Делегат: Милена Главан
72296 ЖКК Мега Арт : ККЖ Црвена Звезда 51 : 56
16.04.2021
13:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Марија Ћирић, Милош Јоксимовић, Делегат: Милена Главан
72297 ЖКК Визура : ЖКК Мега Арт 56 : 58
17.04.2021
14:30
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Марија Ћирић, Милош Јоксимовић, Делегат: Милена Главан
72298 ЖКК Агрос Баскет : ККЖ Црвена Звезда 58 : 76
17.04.2021
16:30
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Немања Гојовић, Делегат: Александар Толић
72299 ЖКК Мега Арт : ЖКК Агрос Баскет 78 : 73
18.04.2021
13:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Љубомир Марковић, Хелена Маринковић, Делегат: Александар Толић
72300 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК Визура 57 : 37
18.04.2021
15:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
Душан Марчетић, Делегат: Александар Толић